top of page

2013 | AFTRAP 'VAN GROND TOT MOND'


Op 12 mei is de officiële start van het project ‘Van grond tot mond’. Eerder dat jaar zijn er graanveldjes achter de molen aangelegd en is de aanplanting gerealiseerd. Het gehele project is een samenwerking tussen de molen, Citaverde College en Landschap Horst aan de Maas.

Achterin de molen wordt een maalderij gemaakt waar men met een kleine elektrische molen met buil voor consumptie meel kan malen.

Tevens start men met het geven van workshops aan leerlingen van het Citaverde College, deze worden verzorgd door Thijs van Rens. Voor de verzorging van de graanveldjes en het overige groen komen een jaar later Ger Verheijen en Wim Ambrosius het team versterken.20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook
  • Youtube
bottom of page