top of page

Groep meisjes in een zomers weiland

Deze foto is gemaakt tijdens een schoolreisje van de meisjes van de toenmalige 6e en 7e klas van de lagere school in Meterik. Waar de foto is gemaakt is niet bekend.

 

Vooraan van links naar rechts: Cis Houben, Nel Jenneskens (Kelders Nel), Door Muysers.

Bovenste rij van links naar rechts: Jo Tacken (met witte strik in het haar), To/Toos van Asten, Nel Smedts (Boême Nel), Martha Driessen (met vlechten in het haar), Mien Houben (van Houben Handrie), Mie Bouten (Dwarsweg), Martha Janssen (van de dodengraver), To Tacken, Door Tacken (met witte band in het haar), Elly Litjens, Mia van Rens (Nelie zien Mie).

 

Jo Tacken, Nelly Smedts, Mie Bouten, Door Tacken en Elly Litjens zaten in de 6e klas

To van Asten, Martha Driessen, Mien Houben, Martha Janssen en To Tacken zaten in de 7e klas

Van Mie van Rens, Cis Houben, Nel Jenneskens en Door Muysers is niet bekend of ze, toen deze foto werd gemaakt, in de 6e of de 7e zaten, maar misschien kan iemand nog antwoord geven op die vraag.

Niet op de foto staan de leerlingen Mia Tacken (van Speulhofs Sjang) en Nelly Tacken (van de bakker) die allebei in de 7e klas zaten, To van Rengs die in de 6e klas zat, en Annie Houben en Mien Jenniskens (van Giese Piet) waarvan niet bekend is in welke klas Annie en Mien zaten.Hebt u aanvullende info: mail naar info@heemkundemeterik.nl. Hartelijk dank!

109 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • Facebook
  • Youtube
bottom of page