top of page

Een terugblik…… klassenfoto

Deze klassenfoto ontvingen we van Hennie van Ninhuijs - Hermans, (tweede rij uiterst rechts), waarvoor hartelijk dank.

De foto van de toenmalige tweede klas is zeer waarschijnlijk gemaakt in het schooljaar 1963/1964; de exacte datum is niet bekend maar aan de korte mouwtjes van de kleding te zien waarschijnlijk in de zomermaanden.

De foto is gemaakt op de speelplaats van de toenmalige lagere school, destijds gelegen aan de Sint Jansstraat. Dit gebouw is later verbouwd tot gymzaal en deed tot de zomer van 2023 als zodanig dienst.

Op de achtergrond is Bakkerij Tacken te zien en nog verder weg het huis waar vroeger de familie Billekens woonde en nu Peter Janssen (St. Jansstraat 17).

Zittend op de eerste rij v.l.n.r.: Riekus Bos, Frans Janssen, Nellie Kleuskens, Jan Driessen, Ger van Rengs, Hans Jacobs, Lea Hermans, Frans van Horck, Jan van Rengs, Jan Janssen.

Geknield op de tweede rij v.l.n.r.: Nelly Alards, Henny Alards, Ger Vissers, Jan Bouten, Margriet van den Heuvel, Tinie Janssen, Annie Tacken, Henk Hermans, Berta Minten, Jan van Rengs, Wim Janssen, Ger Jacobs, Hennie Hermans.

Staand op de derde rij v.l.n.r.: Juffrouw Nelly Janssen, Anny Ambrosius, Jo Geurts, Thea Wijnands, Jeanne van den Munckhof, Nelly van Rens, Nelly Wijnands, Mariet Smulders, Henk Steeghs, Henk Baltussen, Jan Mooren, Wim Baltussen, Jeu Tacken, Jan Jenniskens, Mariet Versleijen, Elly van Rens.


138 weergaven0 opmerkingen

Comments


  • Facebook
  • Youtube
bottom of page