top of page

Wie helpt…

Sinds een aantal jaren zijn de leden van Heemkunde Meterik bezig om de geschiedenis van Meterik in kaart te brengen en voor iedereen toegankelijk te maken.

Meerdere keren plaatsten we een oproep: hebt u foto’s, kaarten, documenten, verenigingsnieuws en/of andere materialen die betrekking op de Meterikse geschiedenis, gooi die dan niet weg


maar schenk ze aan Heemkunde Meterik.

Gelukkig ontvangen we regelmatig het een en ander en af en toe ontvangen we een prachtige foto die zeker de moeite van het bewaren waard is, maar…… wie staan er op?

Daarom vragen we uw hulp. De middelste persoon op deze foto, met daarop 3 jagers, is Haskes Frits. Maar wie zijn de andere heren?


Wie ons kan helpen, vragen we om een mail te sturen naar info@heemkundemeterik.nl

Momenteel werken we achter de schermen hard aan een digitaal archief waarin we in de toekomst deze en heel veel andere mooie foto’s en films gaan plaatsen. Binnenkort leest u hier meer over.


Als u nog Plus-punten hebt en het lastig vindt om die te verzilveren kunt u die in de brievenbus doen bij Carla Meijers, Donkstraat 3; zij verzilvert ze dan voor Heemkunde Meterik. Alvast hartelijk bedankt.

129 weergaven0 opmerkingen

コメント


  • Facebook
  • Youtube
bottom of page