top of page

Uw steun gevraagd Rabo clubkas

Heemkunde Meterik streeft er naar om de rijke historie van Meterik vast te leggen en voor iedereen toegankelijk te maken. We doen dit o.a. door middel van onze website, het plaatsen van artikelen in ’t Krèntje en op Facebook, het organiseren van exposities en het geven van presentaties.

Meterik heeft enkele mooie historische gebouwen en landschappen waar we graag een informatiebord bij willen plaatsen. Dat kost meer geld dan we hebben en daarom vragen we uw steun.

Als u lid bent van de Rabobank en uw stem uitbrengt bij RaboClubSupport, vragen we u om Heemkunde Meterik te steunen zodat we dit doel kunnen realiseren. Uw stem is voor ons geld waard!!

https://www.rabobank.nl/leden/clubsupport


Daarnaast doen we mee aan de Plus Sponsoractie en de MEGA CLUBACTIE van Dagwinkel America. Helpt u mee om ons doel te realiseren? Alvast hartelijk bedankt!

https://www.plus.nl/info-spaar-voor-je-club
10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

We kunnen 2022 toevoegen aan de geschiedenis. We danken iedereen voor de materialen, hulp en sponsoring die we in het afgelopen jaar mochten ontvangen. We weten inmiddels (met dank voor de reactie) da

  • Facebook
  • Youtube
bottom of page