top of page

Priesterwijding Gerard van den Beuken

Op 16 april 1933 droeg Gerard van den Beuken zijn Eerste Plechtige H. Mis op in de kerk van St. Jan Evangelist in zijn geboorteplaats Meterik.

Bij die gelegenheid is een groepsfoto gemaakt bij het ouderlijk huis van Gerard op de Meterikseweg (huidige Sint Jansstrraat).

Achterste rij v.l.n.r.

Sjang Zanders (buren), Grad Hoeijmakers uit Venray) Christiaan Cuppen (buren), Toon van den Beuken, (getrouwd met Betje Coenen, zoon van Jan Mathijs van den Beuken) Trui van den Beuken, (dochter van Jan Mathijs van den Beuken), Sef van den Beuken. (Getrouwd met Leen Gerards, zoon van Jan Mathijs van den Beuken) 7 Dien van den Beuken, (dochter van Jan Mathijs van den Beuken), Sjeng van den Beuken, (zoon van Jan Mathijs van den Beuken), Petrannes Droesen (buren),10 Gerard van den Beuken (broer van Jan Mathjs van den Beuken)

2e rij van achteren v.l.n.r.

Piet Mooren, Cis - Mooren van den Beuken (vrouw van Piet en zus van Gerard), Drieka van den Beuken – Peeters (woonde in Oirlo), Bernhard Raemakers (buren), Hendrik Claessen uit Maashees, mevr. Hoeijmakers – Claessen uit Venray, Willem van den Beuken (uit Horst, getrouwd met Dien Joosten), Dien Joosten – Van den Beuken, Elisabeth Fleuren - van den Beuken, getrouwd met Jacob Fleuren, Jacob Fleuren (uit Sevenum), Gradus van den Beuken (werd ook wel Bokken Gradus of Dines Gradus genoemd), Drika Hoeijmakers - Van Heijster, Josepha van den Beuken - Janssen (was van Duitse afkomst getrouwd met Martin (Tinus) van den Beuken, zoon van Mathijs van den Beuken), Martin Hermans (was schoester), Maria Hermans – Hoeijmakers, Maria Catharina (Trien)Droessen – Hoeijmakers (Droessen werd ook wel Campers genoemd), Sibilla van den Beuken - Gerards, getrouwd met Gerard van den Beuken.

3e rij van achteren v.l.n.r.

Mathieu van den Beuken (broer van Gerard en getrouwd met Drieka van den Beuken – Peeters, woonde in Oirlo), broeder Claessen (zoon van Hendrik Claessen uit Maashees),) Jan Mathijs van den Beuken (vader van Gerard), Jan Mathijs van den Beuken (vader van de neomist), Gerard van den Beukenn, de neomist), Johanna van den Beuken – Hoeiijmakers (moeder van de neomist), pater Nôlke Claessen (zoon van Hendrk Claessen) uit Maashees, Marie Ramaekers – van den Beuken (getrouwd met Louis Ramaekers), Louis Ramaekers

Vooraan de kinderen v.l.n.r.

Maria van den Beuken, Doortje Mooren, Harrie Mooren, Jo van den Beuken, Harrie, Jan en Jeu Ramaekers.

Maria en Jo van den Beuken zijn allebei dochters van Mathieu van den Beuken en zijn 1e echtgenote Franciska Paulissen.

Doortje en Harrie Mooren zijn kinderen van Piet en Cis Mooren – van den Beuken.

Harrie, Jan en Jeu Ramaekers zijn zonen van Louis en Marie Ramaekers – van den Beuken


Dee mensen met de naam Hoeijmakers waren de broers en zussen van de moeder van de neomist. Zoon en broer Martin van den Beuken staat niet op de foto.

De 1e echtgenote van Mathieu van den Beuken was Frranciska Pauulissen, geboren in oktober 1898 in Klein-Oirlo en overleden ten gevolge van een buikvliiesontsteking in Nijmegen op 8 juni 1930.


160 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


  • Facebook
  • Youtube
bottom of page