top of page

Misschien kom je wel je juf of meester van toen tegen…

Komende woensdag 10 oktober is het zover. Het zou zomaar kunnen dat je op die avond of middag klasgenootjes van toen of leerkrachten tegen komt bij wie je jaren gelden in de klas hebt gezeten.

Je begint je schoolloopbaan tegenwoordig al bij de peuters. Bijna alle kinderen uit Meterik hebben daarna hier het basisonderwijs gevolgd en de basis gelegd voor hun vervolgstudie en in nog een later stadium voor hun beroepsopleiding.

En wat is nou leuker dan nog eens oud-klasgenoten of leerkrachten tegen te komen om elkaar bij te kletsen over hoe het eenieder is vergaan in de loop der jaren. En dat in zo’n prachtig nieuw schoolgebouw!

Ook leerkrachten zijn hun eigen weg gegaan; in het verleden bleven die vaak heel lang op dezelfde school en de meesten werkten fulltime.

Tegenwoordig is dat al lang niet meer zo. Steeds vaker wisselen ook leerkrachten van school en in plaats van fulltime zijn heel veel mensen parttime gaan werken en staan er steeds minder meesters voor de klas.

Deze foto is nog van voor de verbouwing……

De situatie na deze verbouwing is te zien op woensdag 10 oktober a.s. van 13.15 – 15.00 uur en van 19.00 – 20.30 uur!!!10 weergaven0 opmerkingen

Comments


  • Facebook
  • Youtube
bottom of page