1976 | OVERDRACHT NELLIE


Met de overdracht van het bedrijf in 1976 naar dochter Nellie Tacken ging ook een enorme verbouwing gepaard, het gebouw werd gesplitst in twee woonhuizen en de winkelruimte uitgebreid en omgebouwd van bediening naar zelfbediening. Vanaf nu ging er weer meer aandacht uit naar de neven-assortimenten zoals tabak, drogisterij artikelen, cadeauartikelen, schrijfbenodigdheden en huishoudelijk artikelen. Zoals gezegd in het gebouw werden twee woonhuizen gerealiseerd in één woongedeelte gingen Nellie Tacken met haar moeder (MinaTacken Houben) wonen. In de andere woning ging Jac Tacken en Anna Claessens​.


2 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

1934 | NIEUW AANBOUW

Aan de oostkant van Den Alde Bekker word begonnen aan de bouw van een nieuw huis gebouwd. Dit huis is bestemd voor Leonard Tacken en echtgenote. Later zal de Boerenleenbank (Rabobank) zich in dit pand